Afspraak maken

U kunt uw afspraak vastleggen via de online agenda of telefonisch op het nummer 050/33.71.00.

Tandarts Floor Cammaert neemt nieuwe patiënten aan. 

Tandarts Stefanie Dekeyser neemt GEEN nieuwe patiënten aan. 


Spoedgevallen & pijnklachten

Een patiënt die regelmatig op controle komt, wordt door ons zo spoedig mogelijk geholpen. Wanneer u 's morgens voor 12u belt met een pijnklacht proberen wij u zoveel mogelijk dezelfde dag nog te helpen. Belt u later op de dag, dan kunnen wij u dit niet garanderen.

Voor het behandelen van pijnklachten hebben wij vaste tijden in onze agenda gereserveerd. Wij kunnen dus niet altijd rekening houden met uw voorkeur in verband met werk- of schooltijden.

Wachtdienst in het weekend en op feestdagen

Tijdens het weekend en op feestdagen is er in de regio Brugge een tandarts van wacht. De wachtdienst is op deze dagen bereikbaar van 09u00 tot 18u00 op het telefoonnummer 0903/39969 (voor meer informatie: www.tandarts.be/wachtdienst).
De wachtdienst is een dienstverlening aan patiënten om urgente pijn te bestrijden of verergering van een noodsituatie te voorkomen. De wachtdienst levert dus uitsluitend noodbehandeling. De behandelde patiënten krijgen steeds een verslag van de behandeling mee voor de vaste tandarts.
Interventies die plaatsvinden tijdens de wachtdienst zijn niet gratis. Tijdens de georganiseerde wachtdienst hanteren alle tandartsen de geldende conventietarieven, voor zover de behandelingen opgenomen zijn in de nomenclatuur.